Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Szállítási információk, a szállítás díja

Szállítási információk, a szállítás díja

Szállítási határidő: Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy készleten lévő termékek esetén a szállítási határidőnk: 1-14 nap.

 

 

Házhozszállítás GLS futárszolgálattal: A Webáruházban megrendelt termékeket a FITTODETT logisztikai partnere, a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. (Székhelye, levelezési címe: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2..Adószám: 12369410-2-44, E-mail: info@gls-hungary.com) (továbbiakban: GLS) szállítja házhoz munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban. A kézbesítés várható időpontjáról (három óra időintervallum pontossággal) a futárszolgálat e-mail-ben és sms-ben értesíti a Vevőt a kiszállítás napján a reggeli órákban. Ha a csomag várható érkezése a Vevő számára nem megfelelő, akkor a továbbiakban a futárszolgálattal tud újabb időpontot egyeztetni a GLS ügyfélszolgálati telefonszámán: (+36 29) 88 66 70, e-mailben az info@gls-hungary.com email címen, vagy a GLS webportálján keresztül a csomagszámra történő hivatkozással. Amennyiben a csomag kézbesítése akadályba ütközik, a futár a megadott címen hagyott értesítő nyomtatványon tájékoztat az első kézbesítési kísérletről.

 

Az első kézbesítési kísérlet meghiúsulása esetén a második kézbesítési kísérlet díjmentes. Az értesítő nyomtatványon szerepel a futár telefonszáma, a GLS központi ügyfélszolgálat telefonszáma, e-mail címe, melyen egyeztethető egy újabb helyszín és időpont, ahol az átadás-átvétel lebonyolítható. A GLS csapata nagyon rugalmas, mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Vevőhöz a küldemény garantáltan eljusson a lehető leghamarabb. Azonban a GLS munkatársai címről címre haladva érkeznek el a címzetthez, ezért nem kérhető, hogy a futár érkezés előtt telefonáljon, vagy külön egyeztessen a Vevővel, emiatt célszerű olyan címet megadni, ahol a Vevő (vagy családtagja, munkatársa, ismerőse) napközben elérhető.

 

Küldemény nyomon követése: A csomagszám ismeretében a Vevő nyomon követheti csomagját a www.gls-group.eu/HU/hu/home weboldalon. Ha a Vevő érdeklődni szeretne a csomag státusza vagy a szállítás pontos időpontja iránt erre lehetősége van munkanapokon 7.00 – 18.00 óra között a GLS vevőszolgálati számán: (+36 29) 88 66 70.

 

Csomagátvétel: A Csomag megérkezésekor kérjük, minden esetben ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét! Sérült csomagot ne vegyen át a futártól vagy ragaszkodjon a jegyzőkönyv felvételéhez! Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot. Hiányos csomag esetén küldje el a  FITTODETT címére a jegyzőkönyvet, és a FITTODETT pótolja a hiányzó árucikket. Az esetleges további reklamációk érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a csomag kifizetését igazoló bizonylatot. A házhozszállítás határideje. Szállítási határidő: 10-15 nap; nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy egyes termékekből hiány keletkezik, s így a megrendelt árucikkeket a FITTODETT csak több csomagban tudja elküldeni. A csomagban mellékelt számlán, esetleg levélben közöljük a hiányzó termékekre vonatkozó szállítási információt.

 

A házhozszállítás díja: 1 699 Ft.

 

MPL házhozszállítás: A vásárló MPL házhozsszállítással is feladhatja rendelését, amelyet a Magyar Posta Zrt. szállít ki a megadott lakcímre. A kiszállítás akár 14 nap is lehet. A következő szállítási módokat alkalmazza a Magyar Posta:

 

  • Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.

  • Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.

  • Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

 

MPL Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítés: A vásárló kérheti MPL Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve a rendelését. A kiszállítás akár 14 nap is lehet. Fontos, hogy ilyen szállítási mód esetén 1000 Ft kényelmi díjat számítunk fel a Magyar Posta Zrt. által megszabott 990 Ft-os szállítási díjon felül.

 

  • Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.

 

A rendelés értékének megállapítása során kedvezmény igénybevétele esetén a tényleges, már a kedvezménnyel csökkentett vásárlási értéket vesszük figyelembe. Az ugyanazon Vevő által egy napon, de külön megrendelésben leadott rendeléseket a FITTODETT külön kezeli és szállítja házhoz, ezért azok tekintetében a szállítási díj külön, megrendelésenként fizetendő. Abban az esetben, ha a Vevő a FITTODETT Vevőszolgálatánál a +36 70 930 0227 telefonszámon vagy az info@fittodett.com email címen külön kéri, hogy rendeléseit egyben kezeljék, a FITTODETT lehetőség szerint teljesíti a Vevő erre irányuló kérését.

 

Letölthető dokumentumok vásárlása esetén a szállítási díj 0 Ft, a termék a sikeres fizetést követően azonnal letölthető.

Fizetési információk, lehetőségek

A Webáruházban csak utánvétes vagy bankkártyás fizetésre van lehetőség. 

Fizetés utánvéttel: Utánvét esetén a FITTODETT a csomagot utánvétes küldeményként küldi el a Vevő által megadott címe. Az utánvét díja: 199 Ft. A Vevő a csomag átvételekor fizeti ki a fizetendő összeget (megrendelt termékek értéke + szállítási díj + utánvét díja) a futárnak.

Fizetés bankkártyával: A Webáruházban a Vevő online, Visa, Mastercard vagy American Express bankkártyával is fizethet. Ennek a fizetési módnak az igénybe vételéhez a megrendelési folyamat során a „bankkártya” lehetőséget kell választani, majd a Vevő a pénztárból átirányításra kerül a pénzügyi művelet feldolgozását végző Simple Pay oldalára, ahol a fizetés történik, melynek során a bankkártyát kibocsátó társaság, a kártyaszám és az érvényesség dátuma mellett a bankkártya ellenőrző kódjának megadása szükséges. Az ellenőrző kód a bankkártya hátoldalán található 3 jegyű szám, amely az internetes fizetés biztonságosságát szolgálja. A legmodernebb kódolási technikák, mint pl. a Secure Socket Layer (SSL) és a 3D-Secure-eljárás az interneten is a lehető legnagyobb biztonságot kínálják a fizetésre. A bankkártyás vásárlási lehetőség a teljes FITTODETT kínálatra vonatkozik.