Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kapcsolat

Általános információk

  • Amennyiben az edzéstervek letöltése felől érdeklődsz, úgy csak azt tudom ismételni, ami a megerősítő e-mailben is benne volt, illetve a weboldalon is megjelenik az edzésterveknél: Az edzésterveket a Saját fiókba belépve tudod letölteni a Rendeléseim/Letöltések menüpontban. Kérlek, számítógépről töltsd le az edzéstervet. Egy edzéstervet legfeljebb háromszor tudsz letölteni, úgyhogy jól őrizd meg a letöltött fájlt.   smiley

Visszaküldés

Nem tetszik a rendelt ruházati terméket? 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheted számunkra a rendelt terméket. Csak teljesen új, eredeti állapotban lévő terméket áll módunkban visszavenni és cserélni.

A cím, amelyre várjuk vissza a cserélni kívánt termékeket:

Bernáth Odett
6090
Kunszentmiklós
IV. Ker. 34.

Tartsd meg a visszaküldött csomag követési számát, hogy a csomagod biztosan elérjen hozzánk.

A meg nem érkezett csomagokért felelősséget nem vállalunk. A termék(ek) visszaküldése és szállítási költsége minden esetben a vevő felelőssége.

Amint a visszáru megérkezik hozzánk, a termékek(et) megvizsgáljuk, hogy ugyanolyan állapotban van(nak)-e, mint kiszállításkor. Amennyiben a termék megfelel a kritériumoknak, megkezdjük a visszaküldés feldolgozását, illetve az elállási nyilatkozatra felírt számlaszámra visszautaljuk az összeget 14 napon belül.

További információért vagy segítségért, kérlek, írj üzenetet!