Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PÓZOKTATÁS

Pózoktatás: A győzelem kulcsa

Tudom, hogy sokan közületek keményen dolgoztok azért, hogy a legjobb formátokat hozzátok a versenyeken. Ezért is hoztam létre új szolgáltatásomat, a pózoktatást, hogy segítsek ebben az utolsó, de rendkívül fontos lépésben: a tökéletes pózolásban.

Miért fontos a pózoktatás?

A fitness versenyeken a pózolás sokkal több, mint csak az izmok megmutatása. Ez az a pillanat, amikor megmutathatod a zsűrinek és a közönségnek azokat a kis részleteket, amelyek kiemelnek a tömegből. Egy jól kivitelezett póz képes fokozni az izmaid definícióját, kiemelni az erősségeidet és elrejteni a gyengeségeidet. Röviden, a pózolás művészete elengedhetetlen a sikerhez a versenyszínpadon.

Miért válassz engem?

Én is aktívan versenyzem, és több versenyszezont is magam mögött tudhatok már. Ezeken a versenyeken számos előkelő helyezést értem el, köztük 19 aranyérmet, és egy "abszolút bajnok" címet a 2023-as tavaszi Kökény Classic Regionálison. Azt gondolom, hogy mélyreható tapasztalatokkal rendelkezem nem csak az edzés és a diéta, de a pózolás terén is. Ezt a tudást és a számomra bevált technikákat szeretném átadni neked, hogy te is magabiztosan léphess színpadra, tudva, hogy minden mozdulatod a lehető legjobbat hozza ki belőled.

A pózoktatás menete

A pózoktatás során egyénre szabottan dolgozunk, figyelembe véve a testalkatodat, az erősségeidet és a fejlesztendő területeidet. A 45 perces, online Zoom formátumú órákon keresztül lépésről lépésre haladunk végig a tudásodhoz mérten a pózolás alapjaitól kezdve a haladó technikákig, hogy biztosítsuk, te legyél a legfényesebb csillag a versenyen.

Ár: 10 000 Ft / 45 perc

Hogyan jelentkezhetsz?

Érdekel a pózoktatás? Jelentkezz be hozzám egy Instagram üzenetben! Várlak szeretettel, hogy közösen felkészíthessünk a győzelemre.

A pózoktatás nem csak egy óra; ez a befektetés a sikerbe. Dolgozzunk együtt, hogy a legjobbat hozzuk ki belőled!

Várlak szeretettel, Odett

 

Edzéstervre és diétára van szükséged? Akkor nézd meg a FITTPROJEKT szolgáltatásomat!