Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Működik. + Maxold ki az életed! (könyvcsomag)
8.999 Ft
Menny.:db

Működik. + Maxold ki az életed! (könyvcsomag)

8.999 Ft
Menny.:db
Hogyan lettem vidéki lányból mára sikeres sportoló, vállalkozó és független nő?
Ebben a könyvemben mindezekre választ kapsz, és mélyen betekinthetsz az életembe. A kiegészítő munkafüzettel pedig már ma elkezdhetsz dolgozni magadon, hogy Te is elérhesd az összes célod!
Raktárkészlet 1: 73 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

2 db-os könyvcsomag

Működik.

Elmesélem, hogy 20 éves koromra hogyan építettem fel azt az életet, amiről mindig is álmodtam.
Világéletemben sportolóként éltem a mindennapjaimat, kezdetben ranglistavezető versenytáncosként, majd bikini fitness versenyzőként, ami sokszor kihívások elé állított és állít a mai napig. Rengeteg dologra megtanított a sport; többek között arra is, hogy soha nem szabad feladni, még akkor sem, amikor már minden remény elveszett. Számomra ugyanis nem létezik a „lehetetlen” szó a szótáramban, nincs olyan szituáció az életben, amire azt mondanám, hogy „ezt nem lehet megcsinálni”. Mert igenis MINDIG meg lehet valahogy csinálni.

Ez a gondolkodásmód segített a saját márkám, a vállalkozásom és a közszereplői, influenszer karrierem felépítésében is.

Célom, hogy a könyvem mondanivalójával az olvasóimat motiválni tudjam arra, hogy küzdjenek a céljaikért és a legnagyobb álmaikért.

Hiszem, hogy a kemény munka mindig kifizetődik, hiszen ez az egyetlen módszer, ami igenis MŰKÖDIK.

Maxold ki az életed

A legjobb tanács, amit sikeres nőként adhatok Neked: Dolgozz magadon, magadért!

Tudom, elcsépelt, de hidd el, ez az egyetlen módszer, ami MŰKÖDIK!

El kell hinned, hogy nincs szükséged megerősítésekre, kizárólag ÖNMAGADRA ahhoz, hogy megvalósítsd a legmerészebb céljaidat, és átvedd az irányítást a saját életed felett.

Itt az idő, hogy kihozd magadból a létező legjobb verziódat, és megalkosd azt az énedet, aki nem adja fel egy kudarc után sem, és aki a 100. pofon után is feláll, és CSAKAZÉRTIS megcsinálja, amit kitűzött maga elé.

A könyvem 12 fejezetében segítek Neked az önfejlesztésben, a saját tapasztalataimmal, tanácsaimmal és gondolataimmal, amik nekem is segítettek abban, hogy 20 éves koromra sikeres sportoló és vállalkozó legyek.

Itt az ideje, hogy kihozd magadból a maximumot! A legjobb tanács, amit sikeres nőként adhatok Neked: Dolgozz magadon, magadért!

Vásárlói fényképek

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.